Veelgestelde vragen

Hoe betaal ik bij het Smaakmakersfestival?

Zowel bij de foodtrucks als voor je drankjes betaal je met muntjes. Deze kan je contant of met je pin kopen bij het muntenverkooppunt bij de ingang van het festivalterrein. 1 munt heeft de waarde van 1,25 €. De muntjes van vorig jaar zijn ook dit jaar weer gewoon geldig en ook volgend jaar.

Hoe serveren jullie de drankjes?

Vanwege het milieu, de veiligheid van de oorspronkelijke bewoners van het festivalterrein en ons gemak, werken wij met kunststofglazen, die je eenmalig aanschaft voor 1 muntje.
Bij iedere volgende bestelling kan je je glas afgeven en krijg je een nieuw/schoon glas met je nieuw bestelde drankje.
Er zit geen statiegeld op het glas, dus je hebt meteen een tof aandenken aan ons festival en neem je glas volgend jaar gewoon weer mee !

Wat doen jullie aan recycling?

In samenwerking met de gemeente De Wolden zamelen wij het afval gescheiden in, hiervoor staan bakken op het terrein. Onze glazen zijn recyclebaar. Zo streven we naar een festival met zo min mogelijk plastic afval.

Wat zijn jullie huisregels?

NIX18 Geen Alchohol

Iedereen is welkom op ons festival, ook onder de 18. Onder de 18 mag je geen alcohol drinken en daarom wordt hierop gecontroleerd aan de bar of op het terrein. Neem dus je legitimatiebewijs mee! Fris, lekker eten en toffe muziek is zeker genoeg om een top festival te hebben.

Eigen eten en drinken mag uiteraard niet genuttigd worden op het festival terrein.

Iedereen die het festival betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen. De organisatie gebruikt deze opnamen mogelijk voor promotionele doeleinden.

Betreden van het festivalterrein geschiedt op eigen risico. Stichting Smaakmakers Festival en de medewerkers/vrijwilligers die op het festival werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan immateriële schade die de bezoeker van de locatie en/of het festival mochten ondervinden.

Mag mijn huisdier mee?

Huisdieren zijn van harte welkom op het festival zolang ze met een lijn aan een van hun bazen zijn verbonden en het restafval van het dier netjes wordt opgeruimd.

Hoe kan ik vrijwilliger worden?

Je kan je aanmelden via de knoppen hieronder

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0